Εταιρεία

Η Εταιρία ΔΙΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ Ιδρύθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1995 και μέχρι σήμερα διανύει μα ανοδική και επιτυχημένη πορεία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών.Έπειτα απο εννιά χρόνια επιτυχημένης πορείας κατάφερε να αποκτήσει τον δικό της χώρο εγκατάστασης και παραγωγής επιγραφών έτσι λοιπόν μεταφερθήκαμε στο νέο μας χώρο στο 33οχλμ. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου.

Απο το 2004 σκοπός μας ειναι η παραγωγή πρότυπων διαφημιστικών επιγραφών υψηλής ποιότητας, σχεδιάζουμε παράγουμε,κατασκευάζουμε πινακίδες εξωτερικής & εσωτερικής σήμανσης,γιγαντοεπιγραφες,φιλοτεχνήσεις αυτοκινήτων,ψηφιακές εκτυπώσεις ειδικές κατασκευές κ.α..Η κάθετη παραγωγή της εταιρίας μας με την υποστήριξη του πλέον σύγχονου μηχανολογικού & ηλεκρτρολογικού εξοπλισμού εγγυάται δυνατό αποτέλεσμα & προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Γιατί να επιλέξω την ΔΙΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ?

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο και η αφετηρία για την πετυχημένη μας πορεία.
Για το λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς στην άρτια εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη των στελεχών μας, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο Υπηρεσιών – Προϊόντων – Κατασκευών.
Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας αποτελούν τη βάση όπου οι άνθρωποι μας εξειδικεύονται, συνεργάζονται και παράγουν δυναμικά.

Γιατί η καλύτερη επιλογή είναι η ΔΙΑΣ Επιγραφές.
Γιατί έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παρέχει κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Γιατί είναι σε θέση να αναλάβει και έχει τις δυνατότητες από μικρά μέχρι και μεγάλα έργα.
Γιατί είναι κοντά σας και μετά την πώληση εξυπηρετώντας τον πελάτη σε κάθε του πρόβλημα.
Γιατί ΔΙΑΣ σημαίνει ποιότητα εμπιστοσύνης.